Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Tehetség, tehetséggondozás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Tehetség, tehetséggondozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tehetseggondozas.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Anyukák oldala

Anyukák oldala

Egy oldal anyukáknak, ahol hasznos ötleteket és tanácsokat találsz hogyan tudod a lakást feldíszíteni, hogy tudsz a gyerekekkel közösen egyedi ajándékot készíteni vagy szemezgethetsz a gyártók weboldaláról kézzel készített termékeik közül. Gyönyörű képeket szeretnél a családodról, olcsón? Keress fotóst oldalunkon. Különleges figyelmet szenteltünk a környezettudatosságnak, ezért találsz öko, -bio termékeket forgalmazó webáruházakat is a gyűjteményben. Ha kikapcsolódásra vágysz, akkor nézzél szét a magazinok és szépségverseny oldalak között. Anyukák oldala, ahol oldalon bemutatom a legnépszerűbb online baba és gyermekszépségverseny oldalakat, kismama, baba és gyermek fotográfusokat.

Coaching

Coaching

A coaching lényegéről, valamint arról, hogy mi alkotja a coaching folyamatát. Mire jó a coaching, és jelenleg mely területeken, témakörökben alkalmazzák leggyakrabban? Hogyan válasszunk coachot, ki a jó coach? Hol tanulhatjuk meg a szakmát, melyek a legismertebb képzőintézmények, szakmai szervezetek? A coaching irodalma, szakmai információk, tapasztalatok, érdekességek. Amit a coachingról érdemes tudni: a coaching lényege, felhasználási lehetőségei, jelenlegi magyarországi gyakorlata, coach-képzés, szakmai szervezetek

Földrajz

Földrajz

A földrajztudomány vagy földrajz (geográfia) a földtudományok egy részterülete. A szilárd kéreg (litoszféra), a vízburok (hidroszféra) és a levegőburok (atmoszféra) szövedéke alkotja a bioszférát, az élet színterét, azaz a földrajzi burkot. Az oldal az éghajlattannal, a geopolitikával, Magyarország természetföldrajzával, Európa természetföldrajzával, a földtannal, a csillagászattal, a vulkánokkal, a gazdasági és regionális földrajzzal foglalkozik részletesen. Cikkek és érdekességek is olvashatóak a témában. Földrajz fogalmai, segítség a földrajz tanuláshoz. Földrajzi felfedezők, gazdasági és regionális földrajz.

Hold

Hold

A Hold Földtől való átlagos távolsága 384 402 kilométer. Átmérője 3476 kilométer, ami hozzávetőleg a Földének negyede. Ezzel a Hold a Naprendszer ötödik legnagyobb holdja a Jupiter három holdja, a Ganümédész, a Kallisztó és az Io, valamint a Szaturnusz Titán holdja után. A gyűjtemény a Föld holdját és a Naprendszer más bolygói körül keringő ismertebb holdakat mutatja be. Megismerkedhetünk a hatásival a földre, mint például az árapály jelenséggel, a nap és a holdfogyatkozással. Ezen felül cikkek és érdekességek is olvashatóak a témában. A Föld Holdjának és a Naprendszer más bolygói körül keringő holdak bemutatása. Cikkek és érdekességek a Holddal kapcsolatban.

Ókor történelme

Ókor történelme

Az ókor az emberiség történelmének az írásbeliség megjelenésétől a Nyugatrómai Birodalom bukásáig tartó korszaka. Ezt a korszakot az őskor előzi meg és a középkor követi. A linkgyűjtemény az ókort, mint történelmi korszakot ismerteti. Megtalálhatóak benne az ókor jelentősebb birodalmai, mitológiái, vallásai és az olimpia történelme. Cikkek és érdekességek is olvashatóak a gyűjteményben az ókorról és a kórból származó leletekről. Ókor történelme, birodalmai és hitvilága. Cikkek és érdekességek az ókorról és a kórból származó leletekről

Oktatás

Oktatás

A honlap tartalmaz minden információt az oktatással kapcsolatban kezdve a felsőoktatástól a felnőtt oktatáson át, a diákhitel minden részletéig. Mindenki aki ebben a témában keres sok hasznos információt talál.

Tuti menü