Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföld képes leírás - Tehetség, tehetséggondozás.tlap.hu
részletek »

Külföld - Tehetség, tehetséggondozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tehetseggondozas.tlap.hu » Külföld
Keresés
Találatok száma - 5 db
Erdélyi Tehetségsegítő Tanács

Erdélyi Tehetségsegítő Tanács

Az Erdélyi Tehetségsegítő Tanács olyan független, az erdélyi magyar tehetségtámogató szervezetek tevékenységét segítő civil szerveződés, amely irányt mutató, szervezői és koordináló feladatokat lát el, összehangolja a tehetséggondozói folyamatokat és a lehető legszélesebb szakmai és társadalmi összefogással segíti a tehetségek felkutatását, gondozását, és tehetségeik hasznosulását. Célja ugyanakkor a tehetségekkel foglalkozó és ezeket felismerő mentorok, tanárok és edzők munkájának a segítése és sokszintű elismertetése. A Tanács önszerveződő, politikamentes, nyitott testület, tevékenységének célja a tehetségbarát társadalom kialakítása. A Tanács megalakításának szükségessége abból a felismerésből fakadt, hogy a mai társadalomban a tehetség egyre inkább felértékelődik. A tehetségeink azok, akik Magyarország, Románia és Európa felé az erdélyi magyarság arculatát meghatározzák.

Globusco

Globusco

A the Global Business Corporation 'ghettozone.eu' produkciós, kereskedelmi és rendezvényszervező irodánk 2009-ben alakult Dunaszerdahelyen azzal a céllal, hogy a szórakoztatóiparon belüli szolgáltatások szinte teljes hálózatát lefedve, magas színvonalon minden produkció igényeit kiszolgálva működjön. Ügyfeleink és üzleti partnereink részére olyan szolgáltatásokat teszünk lehetővé, érthetővé, és elérhetővé, amelyek eddig kizárólag a nagyvállalatokkal, menedzsmentekkel, szervezőirodákkal kapcsolatban álló üzleti partnerek látókörében jelentek meg.

Hiteles fordítások a külföldi karrierhez

Hiteles fordítások a külföldi karrierhez

Külföldön történő karrierépítéshez szükséges iratok, okmányok, vagy szövegek fordításához kiváló és szakszerű segítséget nyújt a proMaxx Iroda Kft. A cég egyaránt foglalkozik jogi-, valamint hivatalos- és hiteles fordítással, továbbá lektorálással is. A cég kizárólag az adott témákhoz maximális szakértelemmel rendelkező embereket foglalkoztat, akik a fordítandó nyelven professzionális szinten elsajátítottak. Online is el lehet küldeni nekik a fordítandó szövegeket, melyek akár 4 munka nap alatt el is készülnek.

Tehetségekért világszövetség

Tehetségekért világszövetség

A Tehetségekért világszövetség alapelveit találjuk a honlapon. International non-profit organization drawing together resources and knowledge from around the world. Aiming to maximise the development of our gifted children for the benefit of humankind.

Tehetséges gyerekek

Tehetséges gyerekek

A honlap angol nyelven foglalja össze a tehetséges gyerek ismertetőjegyeit. Some children excel in particular areas, learn faster than others or have high potential but are underachieving. Find out how to identify if your child is gifted and talented, and what extra educational support is available.

Tuti menü