Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Munkahelyi tehetség képes leírás - Tehetség, tehetséggondozás.tlap.hu
részletek »

Munkahelyi tehetség - Tehetség, tehetséggondozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tehetseggondozas.tlap.hu » Munkahelyi tehetség
Keresés
Találatok száma - 8 db
DC- munkahelyi fejlesztő Központ

DC- munkahelyi fejlesztő Központ

A fejlesztő központ integrált eljárás, szervezett keretek között működő rendszer, amely ötvözi mindazokat a technikákat, képesség és személyiségvizsgáló módszereket (interjúk, tesztek, szituációs szerepjátékok), amely az egyén 'átvizsgálását' célozzák. A viselkedésszimulációs gyakorlatok mind egyénileg, mind csoportosan, szóban és írásban összejátszanak a tesztekkel, kérdőívekkel, valamint interjúkkal. Ezek során a munkakört és a vállalati kultúrát jól ismerő szakemberek értékelik a jelöltek képességeit a megfigyelt magatartásjegyek alapján.

Inno Strada

Inno Strada

A klaszter tagok fejlett együttműködése a tudás tőkésítésének folyamata mentén biztosítja számukra a kölcsönös előnyöket, a szükséges és hiányzó tudás elemekkel egészítve ki saját speciális szakértelmüket, hogy az értékteremtés valódi gazdasági eredményekké transzformálódjon.

Kompetencia térkép

Kompetencia térkép

Csakis a vállalaton múlik, hogy milyen kompetencia szótárral és térképpel dolgozik. Ma már a kompetencia fogalom teljesen beépült a köztudatba és mindenki, mindenhol használja. 'Trendi lett', és néha zavaros az értelmezése, miként a kompetencia szótár vagy térkép fogalmak is keverednek. Cikkünkben ezeket próbáljuk tisztázni.

Munkahelyi tehetséggondozás

Munkahelyi tehetséggondozás

A cikk a munkaadók lapjában jelent meg a munkahelyi tehetségek kérdéséről. Részletesen szól a motivált munkatársakról, a vállaalti tehetségbankról, a hagyományos szemlélettel bíró PR görgette akadályokról.

OHE

OHE

Az Országos Humánmenedzsment Egyesület missziója a HR szakma elfogadottságának és presztizsének növelése Magyarországon, egy egységes, a szakmai párbeszédre nyitott és felkészült Egyesületen keresztül.

Tehetséges vezető coachingja

Tehetséges vezető coachingja

Egyre több cég fordít figyelmet arra, hogy meghatározza azon magas szinten teljesítő, tehetséges fiatal munkavállalóinak a körét, akikre hosszabb távon vezetőként vagy szakértőként számítani kíván. Amennyiben azonban a cég nem támogatja személyre szabottan ezeknek a fiataloknak a fejlődését, úgy könnyen lehet, hogy a bennük lévő potenciált sem fogja tudni kiaknázni. A cégek többsége inkább általános és csoportos fejlesztőprogramokban gondolkodik, amikor a kiemelkedő tehetségek fejlesztéséről van szó, és kevésbé egyénre szabott megoldásokban.

Tehetségmenedzsment a HR mumusa

Tehetségmenedzsment a HR mumusa

A tehetséges munkatársak azonosítása, kiemelése a többiek közül, a rájuk fordított fokozott figyelem rengeteg problémát vet fel a vállalatok életében. A magyar cégek viszont ebben látják sikerük zálogát.

Vezetőfejlesztő támogatás

Vezetőfejlesztő támogatás

Személyiség és vezető edzőként a változtatás szakembereként állok az emberek rendelkezésére. Számomra elsődleges az egyén személyiségének fejlesztése annak érdekében, hogy valami maradandót alkosson. Lelkesedéssel tölt el, hogy megváltozott emberek sikertörténeteinek része lehetek. Speciális területemnek tartom a vezetői teamek coachingját, valamint felsővezetők támogatását. Nem adok megoldásokat, hanem segítek megoldani a problémákat. Ahelyett, hogy elmondanám mit kellene tennie, megtanítom tanulni!

Tuti menü